Barnfamilj hittade lik efter bilbrand

SÖDERTÄLJE. VIDEO. I morse hittades en kropp i en utbränd bil vid Fornbackaskolan. Branden släcktes i natt och räddningstjänsten lämnade platsen.

Ambulansprojekt ska förebygga vandalisering

SÖDERTÄLJE. Ambulanspersonal i Stockholm utsätts återkommande för hot och våld. För att förebygga liknande händelser i Södertälje vill Ung fritid starta ett projekt ihop med

Adressen dit ambulansen inte kan hitta

JÄRNA. Östra Kallfors är området som kartritare och skylttillverkare glömde. Problemet är att ambulans och räddningstjänst inte heller hittar dit.

Nya krav på SOS Alarms sjuksköterskor

STOCKHOLM. Stockholms läns landsting kräver i ett nyligen upprättat avtal med SOS Alarm att de bemannar sina operatörer med sjuksköterskor med minst tre års erfarenhet.

Ambulanser klarade inte kuvöstransport

SÖDERTÄLJE. En akut sjuk nyfödd pojke behövde snabb transport från Södertälje sjukhus till Huddinge för intensivvård. Det tog en timme att få fram rätt ambulans

Brandbil strulade vid brand

SÖDERTÄLJE. Det var när räddningstjänsten kom till en villa i Blombacka som missödet skedde, stegbilens korg fastnade och kunde inte hissas upp.

Polisbil i trafikolycka

SÖDERTÄLJE. En polisbil krockade under lördagen med en personbil i centrala Södertälje.

Boende rasar mot ny ambulansväg

SÖDERTÄLJE. ”Det gäller för oss att reagera starkt redan innan beslutet är fattat –blir det så här vore det katastrofalt”