Samverkanskongress 2025

19–20 mars 2025

Just nu pågår planeringen för fullt inför Samverkanskongressen som är en helt ny mötesplats för dig som jobbar inom eller i samarbete med blåljussektorn.

Mötesplatsens hjärta blir ett stort mässområde där leverantörer av tjänster och produkter riktat mot akutsjukvård, ambulans, polis, räddningstjänst, kustbevakning och tullen ställer ut.

Besökarna kommer att få ta del av den absolut senaste nationella och internationella forskningen på de olika konferenserna som pågår samtidigt. Det planeras för internationella keynote speakers, muntliga presentationer och posterpresentationer av forskare och doktorander. Utöver detta kommer kongresshallens 3000 kvm att erbjuda debatter, workshops och presentationer av produkter och innovationer.

Först ut att kliva in blir Ambulans som redan är en etablerad mötesplats för alla som är verksamma inom ambulanssjukvård, larmcentral och akutsjukvård.

”Vi ser fram emot ett spännande program och att skapa en ännu starkare arena nu tillsammans med andra samverkanskonferenser”, säger Jerry Lidberg, kongressgeneralen.

Ambulans 2025 arrangeras av Riksföreningen för ambulanssjuksköterskor (RAS) och PreHospen, Högskolan i Borås.

ANNONSER