NR 1 2024 / DIGITAL PUBLIKATION

VI BLICKAR FRAMÅT!

Efter en lång vinter gör nu våren sakta men säkert entré! Detta firar vi med ett nytt nummer av Samverkan 112 men också med vår golftävling i maj. En tävling där bäste golfaren inom blåljus ska utses. Tävlingen äger rum på Tranås golfklubb och vi hoppas det ska bli en tradition där man kan dela gemensamma intressen och nya samverkanskontakter.

Under hösten var vi i New Orleans på EMS World, en kongress med prehospital personal från hela världen, massvis med utställare, intressanta föreläsare och lärorika workshops. Vi fick också uppleva en fantastisk stad med en musikalisk kultur och mycket sevärdheter. Mer om detta och mycket annat kan du läsa om i detta
nummer!

Vi blickar också framåt och har nu börjat planera vår egen kongress för 2025 – Vårt mål är att skapa en samverkanskongress för samtlig blåljuspersonal och på så sätt kunna utvecklas, dela viktiga kunskaper och helt enkelt öka samverkan genom att lära av varandra. Temat för kongressen kommer vara Samverkan & beredskap.

Tack för att ni läser Samverkan 112, vi jobbar hela tiden med att bli bättre så kontakta gärna oss om det är något speciellt ni vill att vi ska skriva om eller ta med i tidningen!

Trevlig läsning.

Jerry Lidberg
Chefredaktör och ansvarig utgivare
jerry@s112.se

 

ANNONSER