NR 2 2024 / DIGITAL PUBLIKATION

TACK SOMMAREN OCH HEJ HÖSTEN!

Jag hoppas att ni alla haft en fantastisk sommar och kunnat njuta av en välförtjänt semester. Med hösten kommer nya utmaningar, projekt och upplevelser. Samverkan 112 åker även i år till EMS World i Las Vegas för att hämta hem inspiration, kunskap och erfarenheter från denna enorma kongress med ambulans- och räddningspersonal från hela världen!

I detta nummer bjuder vi också på många nya upplevelser – här kan du bland annat läsa om en spännande samverkansutbildning i ett ”icke normalläge” och allt vad det innebär. Riksföreningen för ambulanssjuksköterskor har utsett Årets Ambulanssjuksköterska och Årets Magister. Läs om radhusbranden i Alby, repräddningsteamet som kammade hem segern i Sevilla, ambulansbussen i Dalarna, polisens arbete med motorburen ungdom och mycket mer!

Tack för att ni läser Samverkan 112. Vi hoppas att kunna fortsätta utvecklingen av tidningen, så all feedback och önskemål tas varmt emot! I detta nummer finner ni även ett extra tack till alla våra fantastiska annonsörer som gör tidningen möjlig.

Trevlig läsning!

Jerry Lidberg
Chefredaktör och ansvarig utgivare
jerry@s112.se