NR 2 2023 / DIGITAL PUBLIKATION

SAMVERKAN 112 VÄXER!

”Det blir inte alltid som man tänkt sig” – så kanske en del känner efter sommaren 2023 som skulle bli den soligaste sedan värmeböljan 2018. Trots en hel del regn hoppas jag i alla fall att ni kunnat njuta av en välförtjänt semester och ledighet!

Något vi dock hoppas på ska bli så bra som vi tänkt är en kommande Samverkanskongress under 2025! Ja, ni hörde rätt! Samverkan 112 växer och arbetet med en kongress för all blåljuspersonal ligger nu i startgroparna. Vi ser fram emot att kunna samla kollegor från hela landets olika verksamheter inom akutsjukvård, räddning och säkerhet under samma tak. Med intressanta utställare, föreläsare och deltagare kan vi tillsammans utbyta nya kunskaper och erfarenheter.

Innan dess drar först hösten i gång och Samverkan 112 släpper sitt andra nummer för 2023. Här kan ni läsa om superduon Ljungdahl och Jinghede som bl.a. ligger bakom succépodden ”Över min döda kropp”. Den numera pensionerade narkossjuksköterskan Krister berättar om hur han samlat 35 års erfarenhet i sin bok – ”I ambulansen – bakom kulisserna”. Vem ligger bakom United Blue Light? Har man en brandshow i Kristinehamn? Och vad diskuterades under HLR-kongressen 2023? Detta och mycket mer tar ni del av i ett sprillans nytt nummer av Samverkan 112. Har du som läsare tankar, idéer eller förslag på vad vi borde skriva om i tidningen kontakta oss gärna på: info@s112.se

Trevlig läsning.

Jerry Lidberg
Chefredaktör och ansvarig utgivare

 

ANNONSER