Lästips – Mer än uniformen

Här kommer lite lästips nu när vädret är som det är!

Titel: Mer än uniformen.  Författare: Tobbe Isaksson

Mer än uniformen är den fristående uppföljaren till den kritikerrosade boken Bakom uniformen – en polismans berättelser från 2021. Ännu en gång får vi följa med polisinspektör Tobbe Isaksson vid Lundapolisen i hans polisbil ut på ärenden vi inte trodde var möjliga eller ens visste existerade.

Den här gången tar Tobbe med oss ännu djupare in bakom uniformen. Med längre, mer ingående texter ger han återigen läsaren nya perspektiv på vad det egentligen innebär att vara polis i yttre tjänst och även hur det stundtals kan påverka privatlivet.

Hans första bok har beskrivits som Tunna blå linjen, fast på riktigt. Den har tryckts i flera upplagor och boken används nu som kursmaterial för präster, utbildningsmaterial för MBU och har även köpts in som undervisning till gymnasieskolor.

Mer information och köp https://idusforlag.se/bok/mer-an-uniformen/#tabs

 

ANNONSER