Ny tidning på väg…

Hur en tidning uppfattas beror till stor del på innehållet, men även utseendet spelar en roll. Det känns därför både spännande och lite nervöst att alla, ni kära läsare och prenumeranter, kommer att nagelfara vår nya kostym.

Studenterna Johan Carlsson och Simon Svensson, som båda studerar sista terminen på Högskolan i Jönköping, har städat bort sådant som kändes omodernt, bytt typsnitt och skapat en ny touch och layout. Tidningen som helhet ska bli mer lättläst och modern.

Men vi har hållit igen förändringsivern när det gäller innehållet i artiklarna. Vi fortsätter att skriva om hela ”blåljusbranschen” och ambitionen är alltid att leverera en så komplett produkt som möjligt. Och vi har förstått att ni läsare tycker att vi gör ett ganska bra urval. Eller…?

Maila gärna din uppfattning till: info@s112.se

I årets premiärnummer av Samverkan 112 serverar vi en smakfull blandning av olika reportage på sammanlagt 60 sidor.

ANNONSER