Femstjärnigt Ambulans SM i Golf

– Historia är roligt. Men det är än roligare att få vara med om att skapa historia tyckte entusiastiske och arrangemangsansvarige Kenneth ”Kea” Andersson, ordförande i Karlskrona Ambulans Kamrat/Idrottsförening.

Invigningen den 27 augusti med landstingsdirektören Peter Lilja följdes av en ambulanssiren som utgjorde startskottet för själva golftävlingen.
Vädret var perfekt och förväntningarna stora inför tävlingsformen slaggolf, med ”kanonstart”, som spelades individuellt över 18 hål.
Fördelen med kanonstart är att deltagarna startar och avslutar spelet ungefär samtidigt.
Alla verkade njuta av en härlig golfeftermiddag som övergick i en helkväll med mingel, grillbuffé, havsutsikt och musikunderhållning tillsammans med tävlingens samarbetspartners.
Dag två bjöd stundtals på bländande golf och det blev, som sig bör, en rafflande avslutning och prisutdelning under trivsamma former.

Samarbetspartners är viktiga
SM-dagarna inleddes redan den 26 augusti med sponsorgolf. Denna första dag avslutades med prisutdelning och middag på Ronneby Brunn.
– Våra 25 samarbetspartners har varit ett ovärderligt stöd, ett stöd som gjort att historiens första Ambulans SM kunnat genomföras säger Kenneth Andersson.
Men det är lite av win-win, menar de sponsoransvariga på företagen. Vi får synas och umgås under trevliga och seriösa former.

Bildtexter: Pia Löfgren, ambulanssjukvården i Boden och Paul Håkansson, ambulanssjukvården, Karlskrona

Text och foto: Sven Åsheden

 

 

 

 

 

 

ANNONSER