SOS Alarm lanserar ny webbplats

Den nya webbplatsen har en modern och inbjudande design samt navigationsstruktur och huvudmeny som stödjer sajtens nya kommunikationsmål. I lösningen ingår även en ny startsida vars syfte är en snabb överblick över det viktigaste innehållet och målgruppsanpassade ingångar för prioriterade målgrupper. SOS Alarms nya webbplats bygger på EPiServer CMS.

”Vi hade behov av att finna en leverantör som kunde hjälpa oss att utveckla såväl intranät som hemsida. Kravet var att det skulle vara en EPiServer Premium Partner som med stor förståelse för den tekniska plattformen kunde hjälpa oss att utveckla vår digitala närvaro såväl internt som externt. Valet föll på Sublime då de visade stor förståelse för våra utmaningar och kunde presentera ett enkelt arbetssätt. Vi kände snabbt förtroende för den arbetsgrupp som tillsattes.

För oss är det viktigt att förmedla SOS Alarms mission om att verka för ett tryggare samhälle i allt vi kommunicerar och här fyller vår hemsida en viktig roll främst mot allmänheten. Behovet med en ny hemsida var därför att få en flexibel och enkel design där målgruppen lätt skulle kunna navigera och förstå den omfattande och komplexa verksamhet SOS Alarm har. Våra behov rörde dels den synliga hemsidan och dels flertalet extranät som är utvecklade tillsammans med våra kunder.

– Det har varit ett intensivt arbete och alla involverade både från SOS Alarm och Sublime har verkligen gjort allt för att få den lanserad i tid. Vi lanserade den nya sajten den 11 mars, samma dag som det nya informationsnumret 113 13 startade. Det kändes bra att ha den nya hemsidan på plats och vi har fått god respons både från allmänheten och kunder. Nu ser vi fram emot fortsatt gott samarbete i förvaltningsfasen.” säger Lena Hansson Chef Extern Kommunikation, SOS Alarm Sverige AB

Besök: www.sosalarm.se

ANNONSER