Autokaross BAS 4

Chassi: Scania P114 4×2 380 HP. Automatisk växellåda med kraftuttag för släckpump. Crew Cab för 1+1+3. Hyttkulör RAL 3000. Släpvagnsdrag med 60 mm kula och 24V 7-polig släpvagnskontakt. Underhållsladdning via 230V/24V batteriladdare med Defa intag vid fotsteg förarplats. On-spot snökedjor (Option). Uppdraget avgasrör. Vattentank: Tillverkad i sandwichlaminerad plast. Volym ca 6.000 liter. Hel sida under tank som även utgör sidoskydd. Uppdragna sidor i nivå med hyttak. Skvalpskott. Manlucka och överfyllnadssystem. Fastsättning mot chassiram med gummikompenserande fästen.
Skumtank: Integrerad i vattentank. Volym cirka 400 liter. Inspektion/fyllnadslucka, överfyllnadssystem.
Släcksystem: Mittmonterad släckpump W Ruberg R30 driven från PTO. Kapacitet 3000 l/min vid 10 bar. Kyl/avluftsledning pump med returledning till tank. Automatisk dränering. I bakre fack tryckuttag, 1st smalslang och 3 st grovslang med kulventiler och dubbla fyllnadsintag med automatisk nivåhållningsventil. Manöverpanel vid tryckuttag med nivåmätare för vatten och skum, tryckmätare, varvräknare, timräknare för pump, gasreglage, strömställare för pump, gasreglage, tankventil, arbetsbelysning mm. 2 st mellaninjektorer för skuminblandning monterade på extra tryckuttag bak (Option). Cobra skärsläckare (Option).
Materialskåp sidor och skåp bak: Skåpens innerväggar av hålad natureloxerad EXponentplåt. Skåpens botten klädda med 2mm rostfri plåt.
Varningssystem: Varningsramp. 2 st blixtljus i front (Option). Elektronisk siren med orderhögtalare och YELPfunktion. Varning för låg nivå i släckmedelstankar. Varning för växel i körläge samt ej ansatt handbroms vid tillslagen pump.
El-utrustning: Belysning i skåp. Kontrollampa i hytt vid öppet jalusi. 6 st back/ arbetsbelysning med strömställare i
hytt. Bakljus, blinkers och bromsljus. Backalarm. Kartläsningslampa i hytt. Batterifrånskiljare för påbyggnadens elutrustning. Övrig belysning enl. VV-krav. Backkamera (Option)
Hyttutrustning: 3 st hållare för rökdykarapparater placerade på bakvägg i hytt. Bardisk med greppräcke.
Övrig utrustning: Frontmonterad elektrisk winsch (Option). Hållare för slangbryggor (Option). Materiallåda med lock på tank tak. Utskjutstege 12 m med skyddshuv (Option). Elverk 6 kW (Option). Belysningsmast cirka 5 m (Option).
Ytbehandling: Påbyggnad lackerad i kulör lika hytt. Dekor på hytt och tank. Sambandsmärkning enl. kundönskemål.
Registreringsbesiktning: Vid SBP enl. kod 75.
Utbildning/ Publikationer: Handbok för handhavande, underhåll och service. Utbildning 1 dag vid leverans.
Mått/ Vikt/: Hjulbas normalt 4.500 mm, Bredd 2.550 mm, Total höjd cirka 3.000 mm, Total vikt 18.000 kg

www.autokaross.se
rescue@autokaross.se

AUTOKAROSS RESCUE SYSTEMS I FLOBY AB
Sörbyvägen 15
520 40 FLOBY

ANNONSER