Autokaross BAS 2

Räddningsfordon Renault Mascott

Chassi: Renault Mascott, 4 x 2. Motor 156 hk. Manuell växellåda med kraftuttag för släckpump. Bladfjädring fram och bak. Lång hytt för 1 + 4 man. Hyttkulör RAL 3000. Släpvagnsdrag med 60 mm kula och 12V 7-polig släpvagnskontakt. Underhållsladdning via 230V/ 12V batteriladdare med Defa intag vid fotsteg förarplats.
Vattentank: Tillverkad i glasfiberarmerad plast. Volym ca 1000 liter. Skvalpskott. Manlucka och överfyllnadsrör.
Skumtank: Integrerad i vattentank. Volym ca 100 liter. Inspektion/ fyllnadslucka , överfyllnadssystem.
Släcksystem: Vattenpump W. Ruberg R12 aktermonterad, driven från kraftuttag, kapacitet ca 1200 l/min vid 10 bar. Pumpen är försedd med automatisk evakuering typ ”Membramat”, 2 st sugslangar och 1 st bottenventil. Kyl/ avluftledning pump med returledning till tank. I bakre fack tryckuttag, 2 grovslangsuttag med kulventiler samt fyllnadsintag till tank. Manuell dränering. Manöverpanel lätt tillgänglig med nivåmätare för vatten och skum, tryckmätare, manuvacumeter, varvräknare, timräknare för pump, gasreglage, strömställare för pump, tankventil, arbetsbelysning mm. Doseringssystem typ pumpinjektor för skuminblandning.
Varningssystem: 3 st blå blixtljus på tak. 2 st blixtljus i front. Elektronisk siren med orderhögtalare och YELP-funktion.
El-utrustning: Elverk 220V, 2,2 kW. Belysning i skåp. 6 st back/ arbetsbelysning med strömställare i hytt och på manöverpanel i bakre fack. Bakljus, blinkers och bromsljus. Backalarm. Kartläsningslampa i hytt. Batterifrånskiljareför påbyggnadens elutrustning. Övrig belysning enl. VV-krav.
Hyttutrustning: 3 st hållare för rökdykarapparater placerade på bakvägg. Förvaringsfack för A4-pärmar.
Övrig utrustning: Ljusmast 2 x 1000W. Frontmonterad winsch 3,6 ton. Värmare i skåp.
Ytbehandling: Påbyggnad lackerad i kulör lika hytt. Sambandsmärkning enl. kundönskemål.
Registreringsbesiktning: Vid SBP enl. kod 75.
Utbildning/ Publikationer: Handbok för handhavande, underhåll och service. Utbildning 1 dag vid leverans.
Mått/ Vikt/ Kapacitet: Hjulbas 4.135 mm, Total längd 6.950 mm, Total bredd 2.080 mm, Total höjd 2.525 mm, Total vikt 6.500 kg

www.autokaross.se
rescue@autokaross.se

AUTOKAROSS RESCUE SYSTEMS I FLOBY AB
Sörbyvägen 15
520 40 FLOBY

ANNONSER