Välkommen till Samverkan 112:s nya hemsida!
Allting är inte riktigt på plats än, men vi jobbar så snabbt vi kan för att få allt klart. Tack för ditt tålamod.

Nu finns dagsbiljetter till Flisakongressen!

FlisaFunktionsspår!

Under FLISA konferensen kommer det att avsättas en timme där alla med liknande arbetsuppgifter/ansvarsområden kommer att få sitta ner och diskutera. Skolskjutningar i Sverige?

Lyssna på polisen och SÄPO föreläsa i stora salen om det aktuella terrorläget i Sverige samt prata om skolskjutningar och hur vi förbereder oss på dessa händelser! Material från Sverige och FBI används i presentationen. Debatt och smartphones!

Läkarens roll i ambulans där ambulansöverläkare debatterar mot RAS (riksföreningen för ambulanssjuksköterskor). Det kommer på flera föreläsningar förekomma röstning i ämnet via era smartphones så vi direkt kan se åhörarnas åsikt!

Ladda ner programmet. Boka via hemsidan