Ett nytt kapitel inte bara för tidningen utan också för mig!


Jag vill börja med att tacka Sven, dels för att han de senaste 20 åren skapat en fantastisk tidning för samverkan med flera olika blåljusaktörer, men också för att jag nu får förtroendet att ta över som ny ägare.

Sedan första februari har On Road Education och jag, Jerry Lidberg tagit över spakarna för tidningen och skall göra vårt allra bästa för att den skall leva vidare i samma blåljusblinkande anda.

Med en gedigen bakgrund och kunskap inom akut- och prehospital sjukvård samt som entreprenör ser jag framemot att anta detta uppdrag och utveckla både mig själv och tidningen tillsammans med skribenter och läsare!

Samverkan 112 är en tidning för er inom bl.a. ambulans, polis, räddningstjänst, sosalarm, tull och kustbevakning. Detta är er tidning och jag hoppas vi kan bygga vidare på samverkan, förståelse och kunskap samtidigt som vi utbyter viktiga erfarenheter. För att tidningen skall fortsätta att utvecklas behöver vi er hjälp, har du önskemål om inslag eller kanske en egen text du vill dela så tveka inte att höra av dig på info [at] s112 [dot] se

I tidningen, på hemsidan och i våra sociala medier kan ni hålla er uppdaterade på kommande evenemang, artiklar och andra spännande nyheter!
Trevlig läsning!

 

Jerry Lidberg
Chefredaktör och ansvarig utgivare
jerry [at] s112 [dot] se


 

 

Lämna en kommentar

Jag samtycker till att Samverkan 112 lagrar mina uppgifter enligt integritetspolicyn

*